Braškių panaudojimas

Braškių panaudojimas

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Braškės ne vieno deserto bei gurmaniško patiekalo ingredientas. Braškių panaudojimas maistui – išties platus, tereikia išsirinkti norimą receptą ir išbandyti. Sezono metu braškės valgomos šviežios, o pasibaigus sezonui - skanaujamos šaldytos braškės, džiovintos braškės (liofilizuotos), braškių uogienė, braškių džemas, braškių sirupas, braškių vynas ar braškių ledai. Na o braškės kaip kitų patiekalų ingredientas sutinkamas tikrai dažnai. Pyragaičiai, tortai ir kiti „nuodėmingi“ desertai dažnai skaninami, puošiami ir dekoruojami uogų karalienėmis – braškėmis.
Tačiau ne vien maisto gamyboje braškės tokios vertinamos. Kosmetikos pramonėje braškės – viena iš sudedamųjų dalių odos kremų, kaukių, šveitiklių, valiklių, dušo kremų, plaukų priežiūros priemonių.
Tad įvertinkite braškių panaudojimą ir Jūs! Braškes ne tik valgykite, bet ir palepinkite savo veido odą natūralia braškių tyrės kauke!

©Kopijuoti Draudžiama 2024 | www.braskiuuogos.lt