Liofilizuotos braškės

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Liofilizuotos (šaltyje džiovintos) braškės - nepakeičiamas sveikas užkandis tinkantis sportuojantiems, sveikos gyvensenos sekėjams, vegetarams, veganams, diabetikams, nėščiosioms ir visiems galvojantiems ką deda į savo burnas.
Braškės pirmosios vasaros uogos, jų skonis ypač paryškėja braškes išdžiovinus šaltyje. Speciali džiovinimo vakuume šalčiu technologija iš braškių uogų pašalina tik vandenį ir išsaugo visas naudingąsias savybes: antioksidantus, mineralus ir vitaminus.
Braškėse gausu kalio, kalcio, magnio, natrio, geležies, vitamino A ir C.
Liofilizuotose braškėse nėra pridėtinio cukraus, jos yra 100 % natūralios. Todėl liofilizuotas braškes galime vadinti ypač sveiku užkandžiu!
Liofilizuotų braškių purumas ir traškumas suteiks ypatingą skonį bet kokiam patiekalui. Liofilizuotomis braškėmis gardinkite salotas, žaliuosius kokteilius-glotnučius, jogurtą, košes, desertus, gėrimus ir kitus patiekalus.

©Kopijuoti Draudžiama 2020 | www.braskiuuogos.lt